Overdrukunits

WindeX Overdrukunits

Voor optimaal comfort en veiligheid aan boord van een tankerschip door het niet uitsluiten van niet explosie veilige elektrische apparatuur tijdens het laden en lossen, dient men een overdrukinstallatie te monteren. Deze dient een overdruk te creëren van minimaal 0,1 kPA. Dergelijke installaties worden bij bijna iedere nieuwbouwtanker gemonteerd.

Overdrukunits

Over onze Chiller units

Kenmerken

Een bijkomend voordeel van een overdrukinstallatie is de geurfiltratie. Door het toevoegen van een hoeveelheid buitenlucht wordt een optimaal fris leefklimaat gecreëerd. De lucht wordt gezuiverd van eventuele onfrisse geuren door de actieve koolfiltersectie welke standaard is opgenomen in een WindeX overdrukinstallatie.

Toepassing bij verontreinigd slib

Een ander toepassingsgebied van de WindeX overdrukunits zijn de beunschepen. Wil men verontreinigd slib transporteren, dient men overdruk in de werk/leefruimte te creëren door middel van gezuiverde lucht. De mate van overdruk wordt bepaald door Arbo maar wordt vaak door WindeX afgesteld op 0,1 kPA.

Het slib bevat een groot aantal verontreinigde delen die door actieve kool wordt gezuiverd uit de luchtstroom. De mate en specificatie van de verontreiniging en hiermee het toe te passen actieve kool is voor bijna ieder transport verschillend. De verlader dient het toe te passen actieve kool op te geven.

Benieuwd wat WindeX voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op met Windex en wij zullen jou zo snel mogelijk helpen!

WindeX levert al meer dan 10 jaar complete airconditioningsystemen voor woningen, winkels en gebouwen. 

Snelle Links

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Werkuren van WindeX

© 2023 Created by Webopzet