Installaties

Airconditioning voor een prettig woonklimaat

Onder invloed van de toenemende veranderingen in het buitenklimaat wensen steeds meer consumenten een constant, aangenaam en gezond woonklimaat in hun eigen woning. Bij nieuwbouw wordt hier steeds meer rekening mee gehouden. WindeX verzorgt en monteert bij steeds meer nieuwbouwprojecten klimaatbeheersingsystemen in opdracht van aannemers.
Ook bij bestaande gebouwen kunnen consumenten kiezen voor een complete airconditioninginstallatie. Vooral bij verbouwingen of renovatie bouwt WindeX Engineering complete systemen waarbij het klimaat in de afzonderlijke woonruimtes apart geregeld kan worden. Na een warme zomerdag verzekert de airconditioning de gewenste temperatuur voor een goede nachtrust. Een complete installatie voorkomt gesleep met energieverslindende mobiele units.

Een airconditioninginstallatie kan ook zorgen voor verwarming van de woning. Dit is een energiebesparend alternatief voor de HR-ketel.

Airconditioning voor plezierig winkelen en winkeliers

Voor winkels geldt een andere klimaatproblematiek dan voor woningen. Winkeldeuren staan of gaan vaak open om gasten een warm welkom te heten. Dit heeft consequenties voor het klimaat in de winkel. Bovendien is het winkelend publiek vaak anders gekleed dan de medewerkers.

Voor zowel winkelier als winkelend publiek zorgt WindeX voor een optimaal klimaat in de winkel. Een prettig winkelklimaat is tenslotte voor zowel de medewerker als de klant een belangrijke voorwaarde om tot een transactie te komen. Voor bekende winkelketens verzorgde WindeX de complete airconditioning voor alle winkels.

Airconditioning voor andere gebouwen

Voor zowel kleine als grote projecten verzekert WindeX de optimale airconditioninginstallatie voor de regeling van de temperatuur en vochtigheidsgraad. Ieder project kent zijn eigen problematiek en oplossingen. Een fabriekshal of een kantorencomplex zijn verschillend van bouw en in gebruik en moeten naast een prettig werkklimaat ook voldoen aan vele eisen op gebied van bijvoorbeeld brandveiligheid en luchtafvoer.

Benieuwd wat Windex voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op met Windex en wij zullen jou zo snel mogelijk helpen!

WindeX levert al meer dan 20 jaar complete airconditioningsystemen voor woningen, winkels en gebouwen. 

Snelle Links

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Werkuren van WindeX

© 2023 Created by Webopzet