Chiller units

WindeX Chiller units

De WindeX Chiller Units zijn de beste oplossing voor koud watersystemen aan boord van zeeschepen. De Chiller Units zijn extreem betrouwbaar onder de meest extreme omstandigheden. De zeewatergekoelde condenser is ontworpen voor watertemperaturen van 10 tot 40 graden Celsius. Systemen voor andere temperatuurwaarden zijn op aanvraag.

Chiller units

Over onze Chiller units

Kenmerken

Met de ingebouwde waterfilter, flow switch, purger en druksensoren is de unit toch erg compact. Voor optimale efficiency, minimaal geluid en duurzaamheid wordt een zogenaamde scroll compressor toegepast. Door de compacte afmetingen en de robuuste constructie kan de chiller unit vrijwel overal geplaatst worden. Bij de installatie hoeft alleen maar beunwater of zeewater te worden aangesloten.

Accessoires

De benodigde pompen kunnen door WindeX worden geoffreerd en geleverd. De elektrische unit wordt bovenop het frame van de unit gemonteerd. Op deze wijze is de installatie van de chiller unit eenvoudig.  Verschillende opties zijn mogelijk zoals afstandbediening en MODBUS verbinding.

Benieuwd wat WindeX voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op met Windex en wij zullen jou zo snel mogelijk helpen!

WindeX levert al meer dan 10 jaar complete airconditioningsystemen voor woningen, winkels en gebouwen. 

Snelle Links

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Werkuren van WindeX

© 2023 Created by Webopzet