Druppelvangers

Aanzuigroosters voor ventilatiesystemen worden vaak te klein gekozen of ze worden te dicht bij het water geplaatst. Hierdoor worden waterdruppels door de ventilatoren aangezogen. Dit kan schadelijk zijn voor de ventilatoren en machines. Met de druppelvangers van WindeX kan dit worden voorkomen. De waterdruppels worden afgevangen uit de luchtstroom en afgevoerd. De 3-traps druppelvanger is bestand tegen spuiten met een dekwasslang.
WindeX druppelvangers worden toegepast voor de scheepsbouw, de jachtbouw en de offshore industrie.

cad_3d_druppelvanger-150x150

Uitvoeringen

WindeX druppelvangers zijn geheel gefabriceerd uit staal of aluminium. De druppelvangers staan garant voor een zeer lange levensduur.

WindeX fabriceert de druppelvangers in eigen beheer en kan voor bijna iedere ventilatieopening een druppelvanger op maat fabriceren. Afwijkingen ten aanzien van de standaard flensafmetingen en benodigde inbouwdiepte zijn mogelijk.

De druppelvangers kunnen ook geleverd worden met een afsluitbaar luik (brandklep). De luiken worden standaard geleverd in aluminium uitvoering.

Montage

WindeX beschikt over een team van monteurs die de druppelvangers snel en deskundig kunnen plaatsen bij nieuwbouw of reparatie. U kunt de druppelvangers ook zelf monteren.

Download de brochure

windex-logo

Bent u toe aan een geweldig woon, werk- en leefklimaat?

WindeX zorgt voor de installatie, het onderhoud en biedt een uitmuntende service.