Schepen en Jachten

Klimaat aan boord van schepen en jachten

WindeX heeft ruime ervaring op het gebied van klimaatbeheersing aan boord van schepen. Wij kennen de specifieke product- en installatie-eisen die gesteld worden aan boord van binnenvaart- en zeeschepen en grote en kleinere plezierjachten.

Airconditioning, ventilatie en koeling

WindeX is niet alleen specialist op gebied van airconditioninginstallaties aan boord van schepen en jachten. Ook machinekamerventilatie, ruimventilatie en overdrukinstallaties behoren tot de hoofdactiviteiten. Voor ieder klimaatvraagstuk aan boord heeft WindeX een oplossing. Standaard of op maat.

Lucht- of watergekoelde compressorsets

Veel schepen en jachten kennen dezelfde problematiek en oplossingen zoals de koeling van proviand of vuilniscontainers aan boord. WindeX levert hiervoor kant en klare compressorsets in lucht- of watergekoelde uitvoering met ventilatorverdampers en bedieningspanelen.

Klimaatwerk

Bij vraagstukken voor grotere schepen en jachten ontwikkelt WindeX custom-built units die ook in huis geproduceerd worden. WindeX is met haar kennis en ervaring met scheepsnieuwbouw en –renovatie in staat een optimale installatie voor elke situatie te leveren.