Zwanenhalzen

Zwanenhals voor scheepsventilatie
De WindeX WD Zwanenhalzen voor ventilatie aan boord van schepen bieden de oplossing in beluchting en ontluchting van diverse technische ruimten aan boord van schepen. De productlijn biedt zwanenhalzen voor zowel natuurlijke als mechanische ventilatie. De uitvoering in mechanische ventilatie is voorzien van een ventilator die direct in de pijp geïntegreerd is.

kap_handwiel_1 Zwanenhals-Gooseneck_1

Uitvoeringen van WindeX WD Zwanenhalzen
De productlijn WD Zwanenhalzen van WindeX is eigen fabricaat en zeer divers. Er bestaan standaarduitvoeringen maar doorgaans ontwerpt WindeX de Zwanenhalzen volgens specificatie.

De WindeX Zwanenhalzen voor schepen kenmerken zich door:

  • Een functionele brandklep
  • Uitvoeringen in volzink of RVS
  • Combinaties met ventilatoren en/of klaproosters
  • Geschikt voor beluchting en ontluchting
  • Alle afmetingen mogelijk, zoals verlengde pijp of diameter
  • Alle maten en diameters mogelijk. Bijvoorbeeld tot twee meter boven dek volgens classificatie of juist ingekort

Installatie van Zwanenhalzen
De WD Zwanenhalzen zijn voorzien van een verdikking om de zwanenhals eenvoudig op dek te kunnen lassen. Een andere mogelijkheid is de zwanenhals te voorzien van een lasflens. De zwanenhals kan afgesloten worden met een klep en knevel die tevens als brandklep dient!

Kosten en informatie
De WindeX WD Zwanenhalzen kennen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien kunnen zij deel uitmaken van een totaal engineeringpakket voor de klimaatbeheersing aan boord schepen. Denk daarbij ook aan onze druppelvangers en klaproosters die oplossingen bieden voor machinekamers. Vraag vrijblijvend informatie op via ons contactformulier of bel ons: Contact: +31 (0)184 611322.

Download de folder Zwanenhalzen